Prize si intrerupatoare Vintage Country fabricate in Italia.

Gama de prize și întrerupătoare Vintage COUNTRY este o colecție de dispozitive electrice care combină aspectul rustic și vintage cu tehnologia modernă. Acestea sunt create pentru a se potrivi cu stilul de design al casei de țară sau al casei de vacanță, adăugând un aer de farmec și căldură.

Seria de Prize si Intrerupatoare Vintage Country fabricate in Italia din materiale de calitate superioară, cum ar fi ceramica si lemnul masiv care conferă un aspect și o simțire autentică.

Prize din ceramica si intrerupatoarele vintage sunt mereu in voga. Ele sunt disponibile într-o varietate de culori, inclusiv maro, alb, maro inchis sau gri, pentru a se potrivi cu orice paletă de culori.

Aceste dispozitive sunt perfecte pentru interiorul unui restaurant, hotel, casa, sau cabana cu design in stil loft, vintage sau retro si se combina cu sistemul de iluminare elaborat in acelasi stil cu lustre vintage sau corpuri de iluminat pentru designul industrial.

Aparatajul Contry includ prize USB, TV și alte caracteristici tehnologice pentru a satisface cerințele moderne.

Un foisor de lemn poate fi un element frumos și util o grădină sau o curte. Lemnul este cel mai popular material utilizat pentru foisoare datorită aspectului său natural și rustic, dar poate fi combinat cu alte materiale precum sticla, metalul sau piatra pentru a crea un aspect mai modern sau sofisticat. În cele din urmă, este important să se ia în considerare și alte detalii de design, cum ar fi  iluminatul si aparatajul. O priza vintage sau un intrerupator retro poate adăuga un aer de rafinament și confort la foisor.

În general, aceste prize sunt ideale pentru persoanele care doresc să aducă un aspect rustic și vintage în interiorul casei lor, în timp ce beneficiază de cele mai recente tehnologii și de siguranța electrică modernă.

Prima pagină » Electrice si Corpuri de iluminat » Prize si intrerupatoare VINTAGE COUNTRY

Afișez toate cele 23 de rezultate

pendule si lustre led, iluminat ieftin, magazin corpuri de iluminat Bucuresti, magazin lustre, magazin electrie, panouri led 60x60, panou led philips.