Proiectoare LED Fucida sunt soluția de iluminat ultra-luminoasă și eficientă din punct de vedere energetic, perfectă pentru iluminarea zonelor exterioare.

Un proiector cu LED dispune de leduri puternice, capabile să producă lumina suficienta pentru iluminarea spațiilor exterioare mari.

Proiector LED Fucida este conceput pentru a functiona pana la 50.000 de ore. Carcasa este fabricată dintr-un aliaj robust de aluminiu, ceea ce le face rezistente la intemperii.

Sunt rezistente la praf și la apă. Proiectoare LED pentru curte, proiector led pentru hala, proiector led pentru teren, proiector led pentru parcare, proiector led pentru balta, proiector led pentru parc, proiector led pentru service, proiector led pentru teren de sport, iluminat exterior.

Afișez toate cele 12 rezultate

Proiector Led 100W (750W) ,9000LM, 6500K, IP65, Fucida

SKU: FI0996
Prețul inițial a fost: 149,00 lei.Prețul curent este: 99,90 lei.

Reflector LED pentru curte, reflector led pentru hala, reflector led pentru teren, reflector led pentru parcare, reflector led pentru balta, reflector led pentru parc, reflector led pentru service, reflector led pentru teren de sport, iluminat exterior.

pendule si lustre led, iluminat ieftin, magazin corpuri de iluminat Bucuresti, magazin lustre, magazin electrie, panouri led 60x60, panou led philips.