Fucida.ro – cumpără lumină din prima mână.

FUCIDA este o marca înregistrată in China. Fabrica FUCIDA, timp de 25 ani, produce surse si corpuri de iluminat cu led pentru proiecte profesionale.
Societatea Eclipse Trade Srl este distribuitor oficial in România pentru marca FUCIDA Lighting.
În depozitele de la Cluj și București dispunem de stocuri cu peste 125000 de surse și corpuri de iluminat. O gama larga de becuri LED, spoturi LED, panouri LED, proiectoare LED, Spoturi LED pe șina, tuburi LED,neon LED, iluminat industrial, corpuri de iluminat moderne, corpuri iluminat living, lampi iluminat exterior, iluminat terasa, plafoniere led moderne, iluminat autoservice, iluminat spălătorie auto, iluminat birou, iluminat școală, iluminat grădinițe, iluminat magazin, iluminat spații comerciale, lămpi de birou, pendule, lustre, aplice LED, etc.
Toate produsele au obținut certificatul de conformitate CE si RoHS, care îndeplinește standardele de calificare pentru piața din UE.
Echipa noastră este orientată spre client, tehnologie și profesionalism. De aceia, tindem să oferim clienților produse de încredere, eficiente energetic si la un preț cinstit.
Achizitionând produsele direct de la producător, suntem deschiși pentru parteneriate B2B cu revânzătorii, rețele de magazine, instalatori electricieni, arhitecți, dezvoltatori, etc. Partenerii B2B beneficiază de preturi EN-GROS, livrare gratuită, un agent de vânzări dedicat si alte bonusuri.
Cautăm distribuitori în urmatoarele județe :
Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, București, Ilfov, Buzău, Ialomița, Călărași, Brăila, Tulcea, Constanța.
Noi insistăm mereu pe ideea de sinceritate, rapiditate și găsim cele mai bune soluții.
Cu drag, echipa Eclipse Trade.