DESCOPERĂ

BENEFICII PENTRU TINE

LIVRARE GRATUITA DE LA 399 LEI

 • Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de peste 399 lei. Oriunde in Romania
 • Pentru comenzi mai mici de 399 lei costul unei livrari este de 18 lei (inclusiv TVA). Oriunde in Romania.

RETUR FARA MOTIV 30 ZILE

Daca te-ai razgandit, poti returna produsele comandate in termen de pana la 30 de zile din momentul intrarii in posesia lui.

Cash-back

GARANTAT BANII INAPOI

Primesti banii inapoi in contul tau in maxim 3 zile daca te-ai razgandit.

Conditii de livrare

Comenzile dumneavoastra sunt livrate oriunde in Romania, prin intermediul companiilor de Curierat Rapid.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare din data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile din data preluarii comenzii dumneavoastra.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:
 • GRATUIT pentru comenzi cu valoarea mai mare de 399 lei;
 • Pentru comenzi mai mici de 399 lei costul unei livrari este de 18 lei (inclusiv TVA). Oriunde in Romania.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24-48 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie in maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediata, veti fi instiintat printr-un mesaj pe numarul de telefon transmis in comanda. Acesta va fi trimis de catre firma de curierat si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului, îi revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre.

Recomandam sa deschideti coletul in prezenta agentului companiei de curierat si daca acesta este deteriorat, deformat sau produsele din interior sunt defecte, sa faceti o poza a coletului ca sa fie vizibil si AWB-ul, sa scrieti un proces verbal, in forma libera, mentionand faptul ca nu acceptati coletul si motivul returnarii. Acest proces verbal va fi semnat de catre dumneavoastra si agentul companiei de curierat. Ulterior returnati coletul curierului ( poza o sa reprezinte dovada coletului defect). Din moment ce ati primit coletul si nu ati avut obiectii, fucida.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta reclamatiile utlerioare ce se refera la modul si conditiile de livrare.

Conditii de retur

Orice produs cumparat de pe www.fucida.ro il puteti returna in termen de maxim 30 zile de la data achizitionarii acestuia, fara nici un motiv. Pentru toate produsele comercializate pe fucida.ro, Eclipse Trade SRL ofera garantie. Termenul de garantie este indicat in descrierea fiecarui produs. Pentru persoane juridice, returul se accepta doar in cazul produsului neconform sau a unei defectiuni  in termenul de garantie, care nu poate fi reparata si necesita inlocuire. In celelalte cazuri ne rezervam dreptul de a accepta sau nu produsele returnate de catre persoane juridice.

Conditiile de retur:

 • Daca doriti sa returnati un produs este necesar sa ne informati despre aceasta intentie prin email, telefon sau prin formularul de contact pe care le gasiti aici.
 • Indicati numele si prenumele persoanei sau numele societatii ce a efectuat comanda acestui produs anterior.
 • Indicati numele produsului, codul SKU al produsului format din 2 litere si 4 cifre pe care il gasiti pe ambalaj, pe suprafata produsului sau pe pagina produsului de pe site-ul www.fucida.ro. Exemplu: FA0101 sau codul de bare.
 • Indicati motivul returului daca este un caz de garantie.
 • Produsul trebuie sa fie in stare perfecta, functional, fara urme de uzura si in ambalajul original.
 • Va rugam sa ambalati corespunzator produsul pentru protejarea lui in timpul transportarii de catre compania de curierat.
 • Taxa de livrare pentru produsul returnat este suportata de catre client.
 • Taxa de livrare pentru produsul returnat este suportata de catre www.fucida.ro doar in cazurile in care produsul nu este conform descrierii de pe site-ul www.fucida.ro sau produsul este livrat deteriorat ori cu defectiuni ce sunt semnalate in primele 48 de ore din momentul livrarii comenzii dumneavoastra.
 • Nu trimiteti prin curier produsele pentru returnare fara sa ne contactati anterior. In acest caz coletul nu va fi acceptat de catre colegii nostri de la depozit.

Produsele care nu sunt acceptate la retur:

 • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de folosire si/sau interventii neautorizate.
 • Nu se accepta pentru returnare produsele fara ambalajul original.
 • Nu se accepta pentru returnare produsele ce au fost conectate incorect sau la o alta tensiune decat cea indicata in instructiune, pe cutia produsului, sau direct pe produs, etc.
 • Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului).
 • Nu se accepta pentru returnare produsele care au fost supuse actiunii mediului inconjurator pentru care produsul nu este protejat si este preconizat pentru folosinta in spatii cu umiditate redusa si fara praf.
 • Exemplu: 1 – Produsele cu indicele de protectie IP20 se pot folosi doar in spatii inchise, a nu se expune prafuirii in exces, picaturilor de apa sau umiditatii ridicate. 2 – Corpurile de iluminat de exterior au indicele de protectie IP65 si se pot folosi in exteriorul cladirilor sau in incaperi cu umiditate ridicata si pot fi supuse picaturilor de apa (ploaie), insa nu pot fi instalate direct in apa. 3 – In apa (piscine si havuzuri) pot fi instalate doar corpuri de iluminat cu indicele de protectie minim IP68.

Conditii de rambursare

In cazul returnarii, clientul îsi poate primi banii înapoi în termen de 3-14 zile lucratoare, insa nu mai mult de 14 zile de la primirea produsului de catre vanzator. Banii se returneaza doar prin transfer bancar intr-un cont bancar (IBAN) in care clientul doreste rambursarea contravalorii produsului, chiar si atunci cand ati platit cu ramburs comanda. Banii nu se returneaza cash. In cazul tranzactiilor online, cu cardul bancar, sumele trebuie returnate in contul bancar initial de unde s-au primit banii.