Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.fucida.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditii de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Acest site este detinut de S.C. ECLIPSE TRADE S.R.L., societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata cu nr. J40/6113/2021, avand cod fiscal RO44048515, cu sediul in Bucuresti, sectorul 3, str. Lt. Alexandru Popescu, nr. 9B si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

Eclipse Trade SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.fucida.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

S.C. ECLIPSE TRADE S.R.L va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.fucida.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Conditii de utilizare. Garantii

Site-ul este furnizat de catre Eclipse Trade SRL pe o baza „asa cum este” si „atat cat este disponibil”. Articolele comercializate pe site-ul www.fucida.ro sunt noi, autentice si beneficiaza de garantia indicata in descrierea fiecarui produs, oferita de catre societatea Eclipse Trade SRL. Eclipse Trade SRL nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la fucida.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Eclipse Trade SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.

Eclipse Trade SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Eclipse Trade SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Reguli

Reguli pentru punerea în aplicare a unui contract de cumparare:

Termenii detaliati ai contractului de cumparare sunt definiti în regulamentele, legea aplicabila si orice alte acorduri individuale scrise ale partilor.

Un contract de achizitionare se încheie în momentul confirmarii de catre client a posibilitatii de a finaliza comanda de catre prestatorul de servicii.

Pentru a încheia un contract de vânzare sunt necesare urmatoarele:

a) informarea Clientului cu privire la Termenii si Conditiile Generale si acceptarea continutului acestora;
b) acceptarea prelucrarii datelor cu caracter personal, receptionarea informatiilor generate de sistem si a informatiilor furnizate de furnizor cu privire la implementarea Comenzii;
c) completarea corecta a Comenzii;
d) obligatia de a plati pretul si suma pentru livrarea de bunuri;
e) confirmarea Comenzii de catre Furnizor.

Prin plasarea unei comenzi, Clientul se poate înregistra în magazinul electronic creând un cont în sistemul IT cu un login si o parola confidentiale. Prin trimiterea comenzilor, Clientul poate utiliza un nume de utilizator si o parola predefinite pentru contul creat.

Clientul are obligatia de a proteja, de acces neautorizat, datele de conectare la contul sau din magazinul electronic fucida.ro

Prin înregistrarea si trimiterea Comenzii, Clientul declara ca:

a) a fost familiarizat cu Termenii si conditiile comerciale si accepta continutul acestora;
b) informatiile furnizate în formularul de înregistrare sunt adevarate;
c) este de acord cu prelucrarea datelor personale în scopuri legate de îndeplinirea contractului de cumparare,
d) este de acord sa primeasca informatii generate din sistem si informatii furnizate de Furnizorul  de servicii privind starea comenzii la adresa de e-mail specificata.

Prin înregistrare, Clientul poate fi de acord sa obtina informatii comerciale si de marketing la adresa de e-mail specificata. Acordul de mai sus poate fi revocat în orice moment.

În momentul înregistrarii, Clientul încheie un contract cu Furnizorul de servicii pentru furnizarea de servicii electronice, care poate fi oricând revocat printr-un mesaj trimis prin e-mail sau în scris Furnizorului de servicii.

Clientul nu poate plasa continuturi ilegale în sistem.

Plasarea comenzilor

Prin plasarea comenzii, clientul specifica tipul si cantitatea Bunurilor, se angajeaza sa le preia si sa plateasca pretul pentru acestea.

Comenzile pot fi plasate în magazinul electronic 24 de ore pe zi.

Înainte de executarea Comenzii, Furnizorul confirma comanda plasata.

Confirmarea Comenzilor este realizata de catre Furnizorul de servicii în mod electronic sau telefonica la adresa specificata de Client în termen de cel mult 24 ore lucratoare de la plasarea comenzii.

Daca comanda nu este confirmata, este recomandat ca Clientul sa contacteze imediat Furnizorul de servicii pentru a se asigura de realizarea corecta a serviciului.

Implementarea Comenzilor si Livrarea de bunuri are loc de luni până vineri, între orele 9:00 si 18:00.

Conditii de plata

Preturile de achizitie a bunurilor afisate în magazinul electronic nu includ costurile de livrare. Pretul final de vânzare, inclusiv costurile de livrare si alte costuri (cum ar fi taxele de expediere cu plata la livrare), este inclus în Rezumatul comenzii înainte de aprobarea finala a acesteia din partea clientului.

Plata pretului de vânzare poate fi efectuata prin urmatoarele modalitati:

 • Cu cardul in momentul încheierii Comenzii;
 • Ramburs la livrare (platiti produsele cu bani cash agentului companiei de curierat).
 • Ordin de plata (prin virament bancar conform proformei emise de catre furnizor).

În formularul de comanda, Clientul are posibilitatea de a alege metoda de plata pe care o prefera.

Conditii de livrare

Comenzile dvs. sunt livrate oriunde in Romania, prin intermediul companiilor de Curierat Rapid.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare din data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile din data preluarii comenzii dumneavoastra.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

 • GRATUIT pentru comenzi cu valoarea mai mare de 399 lei;
 • 18 lei (inclusiv TVA) pentru comenzi cu valoarea pana la 399 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24-48 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie in maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediata, veti fi instiintat printr-un mesaj pe numarul de telefon transmis in comanda. Acesta va fi trimis de catre firma de curierat si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului, îi revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre.

Recomandam sa deschideti coletul in prezenta agentului companiei de curierat si daca acesta este deteriorat, deformat sau produsele din interior sunt defecte, sa faceti o poza a coletului ca sa fie vizibil si AWB-ul, sa scrieti un proces verbal, in forma libera, mentionand faptul ca nu acceptati coletul si motivul returnarii. Acest proces verbal va fi semnat de catre dumneavoastra si agentul companiei de curierat. Ulterior returnati coletul curierului ( poza o sa reprezinte dovada coletului defect). Din moment ce ati primit coletul si nu ati avut obiectii, fucida.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta reclamatiile utlerioare ce se refera la modul si conditiile de livrare.

Conditii de retur

Orice produs cumparat de pe www.fucida.ro il puteti returna in termen de maxim 30 zile de la data achizitionarii acestuia, fara nici un motiv. Pentru toate produsele comercializate pe fucida.ro, Eclipse Trade SRL ofera garantie. Termenul de garantie este indicat in descrierea fiecarui produs. Pentru persoane juridice, returul se accepta doar in cazul produsului neconform sau a unei defectiuni  in termenul de garantie, care nu poate fi reparata si necesita inlocuire. In celelalte cazuri ne rezervam dreptul de a accepta sau nu produsele returnate de catre persoane juridice.

Conditiile de retur:

 • Daca doriti sa returnati un produs este necesar sa ne informati despre aceasta intentie prin email, telefon sau prin formularul de contact pe care le gasiti aici.
 • Indicati numele si prenumele persoanei sau numele societatii ce a efectuat comanda acestui produs anterior.
 • Indicati numele produsului, codul SKU al produsului format din 2 litere si 4 cifre pe care il gasiti pe ambalaj, pe suprafata produsului sau pe pagina produsului de pe site-ul www.fucida.ro. Exemplu: FA0101 sau codul de bare.
 • Indicati motivul returului daca este un caz de garantie.
 • Produsul trebuie sa fie in stare perfecta, functional, fara urme de uzura si in ambalajul original.
 • Va rugam sa ambalati corespunzator produsul pentru protejarea lui in timpul transportarii de catre compania de curierat.
 • Taxa de livrare pentru produsul returnat este suportata de catre client.
 • Taxa de livrare pentru produsul returnat este suportata de catre www.fucida.ro doar in cazurile in care produsul nu este conform descrierii de pe site-ul www.fucida.ro sau produsul este livrat deteriorat ori cu defectiuni ce sunt semnalate in primele 48 de ore din momentul livrarii comenzii dumneavoastra.
 • Nu trimiteti prin curier produsele pentru returnare fara sa ne contactati anterior. In acest caz coletul nu va fi acceptat de catre colegii nostri de la depozit.

Produsele care nu sunt acceptate la retur:

 • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de folosire si/sau interventii neautorizate.
 • Nu se accepta pentru returnare produsele fara ambalajul original.
 • Nu se accepta pentru returnare produsele ce au fost conectate incorect sau la o alta tensiune decat cea indicata in instructiune, pe cutia produsului, sau direct pe produs, etc.

Conditii de rambursare

In cazul returnarii, clientul îsi poate primi banii înapoi în termen de 3-14 zile lucratoare, insa nu mai mult de 14 zile de la primirea produsului de catre vanzator. Banii se returneaza doar prin transfer bancar intr-un cont bancar (IBAN) in care clientul doreste rambursarea contravalorii produsului, chiar si atunci cand ati platit cu ramburs comanda. Banii nu se returneaza cash. In cazul tranzactiilor online, cu cardul bancar, sumele trebuie returnate in contul bancar initial de unde s-au primit banii.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Eclipse Trade SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Eclipse Trade SRL.

Pentru mai multe informații, puteți accesa:

 • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;
 • Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
 • Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
 • Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă;
 • Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
 • Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;
 • Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;
 • Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaj


Date de contact:

ECLIPSE TRADE SRL, CUI: RO44048515, J40/6113/2021

Bucuresti, Romania.

e-mail: office@fucida.ro

tel. 0745.967.046

Ultima actualizare: 01 ianuarie 2022